بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه تارت آجیلی

  • بازدید: 161
تارت آجیلی

تارت آجیلی

تارت آجیلی

  1. مواد لازم:

    ▫️آرد ۳۱۰گرم
    ▫️کره۱۷۰گرم
    ▫️پودر قند ۷۰گرم
    ▫️شیر سرد ۳قاشق غذا خوری
    ▫️زرده تخم مرغ یک عدد
    ▫️اسانس وانیل ۲قطره
    ▫️اندکی زعفران
    ▫️دمای فر ۱۷۰
     


    طرز تهیه:

    🔸کره نباید گرم و ذوب باشه بلکه باید کاملا سرد باشه ...کره رو به قطعات ریز تکه تکه میکنیم
    آرد رو روی کره میریزیم و فقط با نوک انگشتها کره و آرد را مخلوط میکنیم تا به صورت خرده نون در بیاد اصلا کره و آرد رو با کف دست ورز ندید چون کره نباید به روغن بیافته

    🔸پودر قند و زرده و وانیل رو اضافه میکنیم و سپس زعفران رو افزوده و  شیر رو  هم کم کم اضافه میکنیم و تا حدی شیر میزنیم که خمیر  رو بتوان جمع کرده و به دست نچسبد ممکنه از شیر باقی بمونه که دیگه در خمیر استفاده نمیکنیم پس دقت شود که شیر اولا کاملا سرد باشه و بعد هم کم کم اضافه بشه که زیاد از حد شیر

     🔸نریزیم,سپس خمیر رو کمی به صورت مسطح در یخچال استراحت میدهیم و سپس ان را روی یک سینی  با وردنه صاف کرده و سپس با قالب مخصوص (قالب تارت یا قالبهای در دسترس)قالب زده و خمیر رو درون قالب گذاشته و درون اون رو با چنگال منفذ دار کرده و سپس در فر قرار میدهیم,فیلینگ  و داخل تارتها هم شکلاتهای اب شده ریختم و با اجیلیهای مختلف تزیین کنید